Ny i Bloggerverden!

Studerende med husdyr?

Izma

Killingejer

D. 16 august 2021 adopterede jeg to killinger: Izma og Harald. Jeg bor alene og det er ingen hemmelighed at det engang i mellem kan føles lidt ensomt. Jeg har selv valgt at bo alene, da jeg trives bedst sådan, men det er nu skønt at komme hjem til nogen der glæder sig til at bruge tid med dig – det kender du sikkert også. Det var meningen at jeg blot skulle have én killing. Men eftersom den anden ikke kunne afsættes og stod til at blive aflivet (= bliv ikke forskrækket her, sådan er det desværre mange steder i Danmark hos landboerne). Anyways, det kunne mit hjerte ikke bære og jeg besluttede at adoptere søskendeparret.

Studerende med husdyr

Det er selvfølgelig en del man skal overveje når det kommer til anskaffelsen af et dyr mens man er studerende:

  1. Økonomi: Har jeg råd? Hvad er min indkomst og hvad er udgifterne til dyret?
  2. Socialliv: Er jeg ofte ude hos venner, veninder og kæresten? Er jeg ofte væk weekenden over? Vil jeg have friheden til at rejse?
  3. Stimulering: Har jeg tid til at stimulere (lege og aktivere) mit dyr?
  4. Fremtiden: Hvor vil jeg bo i fremtiden? Hvad er skæbnen for mine dyr? Vil jeg prioritere deres behov i min fremtidsplan?

For mit eget vedkommende kan jeg svare:

  1. Ja. Jeg har et studiejob, et fritidsjob og min SU og jeg lægger budget hvert måned, hvori jeg prioriterer udgifterne til mine dyr fremfor fester og tøjkøb.
  2. Nej. Jeg har ikke det store behov for altid at være ude hos veninder. Jeg rejser ikke særlig ofte og jeg er ikke væk weekenden over. Skulle det ske, har jeg oprettet nødplaner i mine veninder, som jeg af hjertet takker!
  3. Ja! I og med at jeg ofte er hjemme har jeg også tiden til at lege, nusse og aktivere mine killinger.
  4. Mit største ønske er at købe et landssted. Der er mine killinger helt sikkert regnet med ind i fremtidsplanen. De er desuden en lille reminder om at opretholde modet til at spare op til et landsted.

Det knuser mit hjerte når jeg læser at så mange “dyreejere” nu afleverer deres “corona” dyr tilbage, fordi hverdagen går i gang igen.. Et dyr er et stort ansvar, så tænk over disse ting, hvis du også går med følelsen af at ville have nogle søde roomies som studerende.

Navnene

Såååå, jeg ELSKER animations- og tegnefilm. Især karakterer som bare fanger én. Heriblandt Yzma fra Kejserens nye Flip. Ooog min killing blev opkaldt efter hende – og jeg må sige hun ligner godt med de store stirrende øjne. Derudover er jeg vild med Shrek. Hvem er seriøst ikke det? Den bedste er nu Shrek 2. Og her har min søster og jeg altid kunne grine over Kong Harold og hans nervøse og frustrerede bemærkninger. Så derfor blev det til Harald.

Hvis du går og overvejer en lille roomie (hund, kat, fisk, kanin, marsvin, whatever), så håber jeg du fandt lidt inspiration her.

Tak fordi du læste med 🙂

Harald

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny i Bloggerverden!