Hej verden!

Ny i Bloggerverden!

Jeg har længe gået med et ønske om at starte noget kreativt og noget, hvor jeg kunne udfolde mine skrivevner, formidle mine tanker og interesser og starte på noget selvstændigt. Men du ved den der lille stemme inden i, der fortæller dig at du ikke er god nok og får dig til at tænke på om du og det du vil overhovedet er interessant for andre og omverdenen? Jeps, den lille ~imposter symdrome~ stemme har jeg også haft.

Men nu er det nu! 

Primært kommer jeg til at skrive om alt der interesserer mig og som du måske har læst er de emner her på bloggen: studielivet, langsom livsstil, fotografering og genbrug.

Hvad mener jeg med studielivet?

Jeg studerer selv historie på 3. semester af kandidaten, hvilket vil sige at jeg er temmelig langt i mit uddannelsesforløb. Der er en del undren, tabuer, glæder og nye livsperspektiver forbundet med det at gå på en uddannelse – tænker jeg gælder uanset, hvilken uddannelse du tager. De ting vil jeg gerne sætte ord på og komme med gode råd til.

Hvad mener jeg med langsom livsstil?

Der findes mange definitioner på, hvad langsom livsstil eller ~slow living~ er. Især hvis du søger på youtube. Men for mig er langsom livsstil behovet for ikke at være med på det hele og et brud med et tabu. At kunne læne sig tilbage og have en langsommere tilgang til tingene og menneskene omkring en, ikke snage eller have travlt med andre, men i stedet bakke op, være nysgerrig og ikke have behovet for at søge anerkendelse konstant, men i stedet være tilfreds i det man har – en ting jeg virkelig, virkelig arbejder hårdt på selv. De senere år har jeg ikke haft behov for at feste, tage i byen, gossip og være “med”, men jeg ville da lyve, hvis jeg ikke synes det var hårdt ikke at have nogen at spejle sig i – især når man ser på de sociale medier, hvor det ligner at alle fester, har planer og lavet aaaaalt muligt konstant. Her vil jeg gerne fejre de små glæder! De langsomme glæder; som en kop te, når killingen spinder, en kold og frisk morgen, når noget småt lykkedes…

Hvad mener jeg så med fotografering?

Jeg købte mit kamera Canon Eos RP for noget tid siden og jeg elsker faktisk at tage fotografier og redigere; jeg vedlægger nogen af de fotos jeg har taget. Men her i byen kan det godt føles lidt tom for inspiration, når det er landlivet man gerne vil dokumentere. Med bloggen kan jeg forhåbenligt få lidt mere inspiration og kunne øve mig mere.

Hvad så med genbrug?

De senere år er der kommet vildt meget fokus på genbrug – selv elsker jeg det økonomiske perspektiv, men også når man finder gode skatte! Jeg har selv en meget romantisk-idylisk-vintage stil. Jeg har lagt mærke til at en del 1960’er møbler er in, hvilket er super fedt! Men med genbrug mener jeg faktisk også økonomi generelt – det hænger lidt sammen med studielivet. Bare i dag har min telefon (iPhone X) måtte lade livet, fordi vi har det her mega awesome regnvejr, jeg har to killinger der skal steriliseres i denne måde, julegaveindkøb og en opsparing der græder. Det kunne bare være vildt fedt, hvis vi kunne bryde tabuet om at snakke om de studerendes økonomi. Det er bare pisse hårdt at være studerende – især hvis du ikke har fået en opsparing med fra mutti og fatter og har knoklet hele livet for bare at få råd til indskud til lejlighed. Lad os bliver klogere på det hele sammen og læs gerne mine inputs!

Tusind tak, fordi du følger med!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden!